Els reportatges de l’Infobarris

El rec Comtal, patrimoni històric de Vallbona

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El rec Comtal és un patrimoni històric mil·lenari, que data del segle X. Durant nou segles va ser emprat per la ciutat, fins que l´arribada de l´aigua corrent el va deixar obsolet. Actualment, Barcelona només en conserva un tram, que flueix pel barri de Vallbona, on els pagesos de la Ponderosa continuen utilitzant-lo per regar els conreus.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/03/25/el-rec-comtal-patrimoni-historic-de-vallbona

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies