Els reportatges de l’Infobarris

Francesc Elhombre, dedicació absoluta a la pintura

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

A la primavera, el local de CDC Nou Barris va acollir una exposició de pintors del districte. Entre aquests artistes, hi havia en Francesc Elhombre, un veí de Verdum. En Francesc va descobrir una mica tard, als 32 anys, el món de la pintura. Però des de llavors no ha deixat l´espàtula i el cavallet.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/04/29/francesc-elhombre-dedicacio-absoluta-a-la-pintura

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies