Els reportatges de l’Infobarris

L’Associació de Veïns de Torre Llobeta fa 50 anys

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L´associació de veïns més antiga de Barcelona està d´aniversari. L´AV Torre Llobeta compleix 50 anys de treball dedicats a millorar els carrers i serveis del barri. Quan van decidir unir-se en l´antiga masia mig derruïda de la Torre Llobeta, el barri, situat més enllà dels Quinze, no estava pavimentat ni enllumenat i la riera d´Horta negava part de la zona quan hi havia tempestes. Ara el barri se sent plenament integrat a Barcelona i presumeix dels equipaments a les antigues Cotxeres de Borbó.

Fa 50 anys hi havia també problemes de sorolls i fums de les cotxeres d’autobusos (antigament de tramvies) a l’avinguda de Borbó. L’Associació de Veïns de Torre Llobeta ha fet una llarga feina fins avui per solucionar els principals esculls que afectaven els veïns. Actualment l’entitat veïnal mira endavant amb una llarga llista de fites per aconseguir.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/05/20/lassociacio-de-veins-de-torre-llobeta-fa-50-anys

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies