Els reportatges de l’Infobarris

Encarna Luna Maguilla, història d’una monja

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L´Encarna sempre ha estat molt lligada i propera a la gent amb què conviu, a les seves preocupacions i alegries. Un cop jubilada i amb més temps disponible, ha entrat en contacte amb entitats i persones que treballen per millorar situacions dels veïns del barri. Enguany ha rebut el premi Nou Barris en la modalitat individual per tota una trajectòria.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/05/27/encarna-luna-maguilla-premi-nou-barris-2013

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies