Els reportatges de l’Infobarris

El valor social de la fotografia

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El Centre Cívic Can Basté ha lliurat enguany els segons premis Revela, Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials. Uns guardons que valoren la tècnica i el resultat, però sobretot, el projecte social a favor dels desfavorits que es retraten. Paral·lelament, el Centre Cívic Can Basté va mostrar els projectes premiats l’any passat. Cinc projectes que es van endur un total de 50.000 euros, donats per persones filantròpiques.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/06/03/segona-edicio-dels-premis-revela-a-can-baste

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies