Els reportatges de l’Infobarris

“Tuning” de motos antigues i noves a l´abast de tothom

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

En acabar els estudis de primària, el Daniel Carretero va entrar a treballar en un taller de motos. Fa 25 anys que s´hi dedica i una dècada que va obrir taller propi. Ara fa tres anys va instal·lar-ne un segon a Nou Barris. El secret de l´èxit del negoci és recuperar els antics ciclomotors i transformar els vehicles nous en peces úniques i personalitzades. Tot a un preu molt assequible.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/07/08/taller-mecanic-per-recuperar-i-personalitzar-motos-de-segona-ma

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies