Les audiències públiques romandran a la Sala de Plens

El govern desestima la demanda dels veïns i l’oposició per canviar les sessions a un espai amb més aforament

Després de l’audiència moguda de dilluns, el plenari d’ahir dimarts va transcòrrer amb calma. Entitats i veïns van tornar a demanar al govern un espai amb més aforament per a la celebració de les sessions. El PSC també va presentar un prec al govern sol•licitant que les Audiències Públiques se celebrin en un equipament muncipal amb un aforament més ampli. Des del govern es va desestimar la proposta argumentant que l’aforament actual permet la participació dels veïns, i que les 99 places disponibles són fluctuants, és a dir, que al llarg de la sessió es buiden i es poden tornar a omplir si els veïns ho volen.
Aquest cop, els veïns que es van quedar a les portes del districte i no van pujar van poder seguir una part de la sessió gràcies a dues pantalles de so situades sota el balcó del districte. El plenari va ser seguit també des de fora per la gent que des de dilluns acampa davant la Seu del Districte per reclamar el dret a l’habitatge. Algunes de les famílies afectades van adreçar-se a la regidora del districte a la sala de plens per reclamar sol•lucions als problemes d’habitatge.
A la sessió d’ahir el govern va anunciar l’imminent enderroc aquest juliol del bloc de Trinitat Nova situat al carrer de S’Agaró número 31, afectat d’aluminosi. La regidora de Nou Barris, Irma Rognoni, va avançar també que al primer trimestre del 2014 s’acabarà d’enderrocar el darrer dels blocs afectats per el procés de remodelació del barri.
El PPC va demanar al govern que inclogui la possibilitat d’implantar un casal de barri i un de gent gran al projecte de remodelació de l’antiga Granja del Ritz. El govern va recollir el prec, però va afegir que la proposta queda pendent fins al moment que hi hagi una partida pressupostària.
Per la seva banda, ICV-EuiA va reclamar al govern que reconsideri la concesió del camp municipal de Porta a la Fundació Marcet, després de denunciar incidents en el compliment de les normes de cessió al camp al club de futbol Alzamora a l’inici del casal d’estiu infantil. El govern, però, va negar que hi hagués cap incompliment de les bases del contracte i va reafirmar la seva predisposició a ajudar l’Alzamora en el que faci falta.
Per la seva banda, els veïns de Porta va recordar a la regidora que ja fa dos consells que es va aprovar la rehabilitació de la plaça de Sóller, un espai que els veïns reclamen des de fa més d’un any, i que encara no s’ha presentat cap projecte a les entitats. La regidora va explicar als veïns que el dia 18 de juliol, en una reunió amb Hàbitat Urbà, els rebran informació refetent a la plaça.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies