El Festival de Blues de Barcelona omple de ritme Nou Barris

El certamen encara l’eix central de la programació d’enguany

L´associació sense ànim de lucre Capibola Blues celebra aquests dies una nova edició del Festival de Blues de Barcelona, un certamen que té com a principal objectiu apropar el blues a tots els cituadans. Des del seu naixement, ara fa 10 anys, han estat moltes les figures que han passat per l’escenari del festival o pels seus tallers. Tot això l’han convertit en un referent del blues a la ciutat comtal. Aquest cap de setmana al Parc Central de Nou Barris actuaran gratuïtament a partir de les 20h les grans estrelles de l’edició d’enguany: divendres serà el torn de Blás Picón & The Junk Express, i Lorenzo Thompson & Tota Blues, i dissabte tindrem a King Nel•lo, Barcelona Big Blues Band i Barbara Clifford. Però abans hi ha tota una sèrie d’actes. Com la celebració aquesta nit del 8è Aniversari de la Societat de Blues de Barcelona. Gene Taylor, Mallen Trio i la Big Band de l´Escola Taller de Blues posaran la música a la festa a partir de les 20.30h al centre cívic Les Basses.

El festival manté el seu caire social, no només atorgat per la gratuïtat dels seus concerts, sinó per l’esperit obert i solidari que omple la programació amb concerts a hospitals i presons que permeten l’accés a la cultura a públics i col•lectius socials habitualment oblidats. Un exemple és el concert que la Big Mama durà a terme demà a l’Hospital de la Vall d’Hebron. El festival busca, a més, la promoció de la cultura del blues més enllà dels canals habituals amb iniciatives com les activitats pedagògiques o les conferències, que permeten apropar el gènere al públic no inicialment interessat. Iniciatives totes elles basades en una concepció oberta i integradora, de la idea que la música i la cultura han de ser per a la gent.

La programació d’aquests dies del Festival de Blues de Barcelona és la següent:

Avui, a les 20.30h
Festa 8è Aniversari de la Societat de Blues de Barcelona
Gene Taylor
Mallen Trio
Big Band de l´Escola Taller de Blues
Al centre cívic Les Basses, carrer del Teide, 20

Dijous, a les 21.30h
Jam Session
Al Casal de Barri Prosperitat, pl. Àngel Pestaña, 1
Acte gratuït. Aforament limitat

Divendres, a les 20h
Blás Picón & The Junk Express
Lorenzo Thompson & Tota Blues (EEUU)
Al Parc Central de Nou Barris
Entrada gratuïta. Aforament limitat

Dissabte, a les 20h
King Nel•lo
Barcelona Big Blues Band
Barbara Clifford (EEUU)
Al Parc Central de Nou Barris
Entrada gratuïta. Aforament limitat

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies