L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Torna l’Infobarris amb un balanç de l’Ajuntament i entitats sobre les actuacions que es faran al districte abans d’any

Després de les vacances d’estiu, torna l’activitat al districte i l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió. Barcelona Televisió torna a emetre avui l’Infobarris a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

El districte té previst dues obres importants de manteniment abans no s’acabi l’any. La primera al Centre Cívic Zona Nord, que té problemes d’humitat greus. I la segona serà la rehabilitació del poliesportiu de Virrei Amat. A les previsions d’enguany també hi ha la implantació de gespa artificial als camps de futbol de Vallbona i Canyelles. Segons les entitats, però, aquestes primeres inversions no són suficients. Les associacions reclamen més participació per decidir quines són les prioritats. ‘Tot i que vulguem comprendre la crisi, entenem que no s’ha fet ni de lluny el suficient per millorar la situació de Nou Barris. – declara Pep Ortíz, de la coordinadora d’entitats de Nou Barris- Els temes prioritaris de Nou Barris passen per començar amb participació real. És a dir, en poder decidir què s’ha de fer en cadascun dels barris per millorar i sortir d’aquesta maleïda situació.’ A més, les entitats demanen més mesures per pal•liar els efectes de la crisi. L’habitatge preocupa sobretot a les entitats de la zona nord. Nou Barris ha mediat en un any 154 expedients de desnonament, 20 dels quals ja s’han resolt. També ha destinat una part de les promocions de Torre Baró per a habitatges d’emergència social. Les entitats demanen també la creació d’un banc d’aliments nou per a la zona. I abans que s´acabi l´any, el districte també millorarà el transport de la zona nord. Es modificaran dues línies d´autobús per arribar a la zona i es farà una parada nova per donar servei als usuaris del CAP.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies