L’Ajuntament remodelarà el centre cívic Zona Nord

Les obres solventaran els problemes d’humitats de l’equipament

Després de vacances està previt que el centre cívic Zona Nord comenci la seva remodelació. L’Ajuntament té previstes diverses actuacions per donar sol•lucions als problemes greus d’humitat que té l’equipament i aquestes s’iniciaran abans no s’acabi l’any. Segons explica la Regidora de Nou Barris, Irma Rognoni, ‘les humitats no són fàcils de resoldre, per això es requereix una inversió de gairebé un milió d’euros’. Les obres permetran adaptar també l’equipament a la normativa i el criteris de seguretat actuals. ‘A banda que adaptarem també el vestíbul, que en aquests moments no ho està.’ És una demanda veïnal de fa molt de temps i ja no pot esperar més’, afegeix Irma Rognoni.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies