Districte anuncia que la gespa artificial pot arribar als camps del Canyelles i el Vallbona a finals

Els dos clubs són dels darrers de la ciutat que encara juguen en un terreny municipal de terra

La gespa artificial arribarà al C.E. Canyelles i el Racing de Vallbona a finals del 2013. L’Ajuntament ha anunciat que finalment s’ha pogut procedir a la implantació de la gespa als dos terrenys de joc. ‘Tenim en perspectiva instal•lar la gespa artificial a finals del 2013, o com a molt a principis del 2014.- afirma Irma Rognoni, Regidora de Nou Barris – Són els únics camps de terra que ens queden al districte i esperem que les obres puguin començar dins aquest any.’
Els camps municipals del C.E. Canyelles i el Racing de Vallbona són dos dels quatre darrers de Barcelona que continuen amb un terreny de terra. Fet que comporta un desaventatge important respecte als clubs que ja tenen gespa artificial al camp, sobretot quan arriben les inscripcions. En els darrers anys, els dos clubs han vist disminuir de manera considerable els federats, especialment els més petits. La futura instal•lació de gespa artificial a tots dos clubs acabarà amb aquest inconvenient i les entitats podran continuar amb la tasca social i esportiva que realitzen als respectius barris.

A la imatge, el camp de futbol de Vallbona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies