Els autobusos Sagalés de Torre Baró podrien tornar a fer vaga a l’octubre

Els conductors denuncien incompliments en els acords pactats per l’anterior aturada i demanen una reunió urgent amb l’empresa

Els treballadors de les línies 80, 81, 82 i 83 de Sagalés podrien inicar una vaga nova a la Zona Nord. Segons els conductors, la companyia ha incomplert alguns dels aspectes del pacte que es va tancar el 26 d’abril, que va posar fi a dos mesos d’aturades en el servei de bus a Torre Baró. També es queixen que Sagalés no els paga les actualitzacions del salari i que continuen cobrant els sous de 2011.

Per tot això, els treballadors demanen reunir-se amb l’empresa. Han marcat un ultimàtum: si les converses no s’han iniciat abans de 15 de setembre les aturades tiraran endavant i aquell mateix dia es presentarà la convocatòria oficial. Proposen fer una vaga parcial durant les tres primeres setmanes d’octubre, que es podria convertir en indefinida. Els treballadors asseguren que han sol·licitat una reunió a Sagalés aquesta sermana i no n’han rebut resposta. L’empresa Sagalés defensa que no té cap inconvenient per reunir-se amb els empleats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies