Primer de Maig

Les manifestacions del Dia Internacional dels Treballadors reivindiquen la recuperació dels drets i salaris

El Primer de Maig és una festa reivindicativa del moviment obrer a nivell mundial. A Barcelona el Dia Internacional dels Treballadors és celebrat amb diverses manifestacions pels carrers de la ciutat, des del matí fins al vespre. El moment actual és un moment de lluita i reivindicació per a molts veïns de Nou Barris. Els dos principals sindicats catalans, CCOO i UGT, han fet enguany una crida a una participació massiva en les diverses manifestacions del Primer de Maig per tal d´exigir a la patronal i al Govern la recuperació dels drets i els salaris retallats durant els anys de la crisi. La manifestació del Primer de Maig a Barcelona sortirà a dos quarts de 12 de l’encreuament entre el passeig de Gràcia i la ronda de Sant Pere. Diverses entitats i partits de Nou Barris es preparen també per mobilitzar-se amb motiu del Dia Internacional del Treballador.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies