Obertes les inscripcions a la Cursa Popular de Nou Barris

Un euro de cada participant es farà servir perquè nois amb situació de risc facin esport al CANB

La Cursa Popular de Nou Barris arriba enguany a la seva 28a edició. Tindrà lloc diumenge 18 de maig, a les 9.30h, dins la Festa Major del Districte. Si teniu més de 16 anys, us podeu inscriure a aquesta tradicional cursa de 10 quilòmetres fins el 12 de maig.
Aquest any, 1 euro de cada inscripció a la Cursa es farà servir perquè nois i noies amb situació de risc i marginalitat realitzin esport al Club d’Atletisme Nou Barris. Així doncs, nois i noies amb lesions medul•lars, amputacions d’extremitats, paràlisi cerebral, Síndrome de Down, amb diferents graus d’autisme, amb deficiències sensorials, com també amb situacions familiars complicades que deriven en una falta de recursos econòmics, seran becats en part amb els diners recaptats amb les inscripcions.

La cursa està organitzada pel Club d’Atletisme Nou Barris, amb el suport del Districte de Nou Barris.

La sortida i arribada s’ubicarà al pg. d’Andreu Nin (davant de l’Heron City) i tindrà el següent recorregut: Pg. Andreu Nin (davant del Centre Comercial i d’Oci Heron City) – c. Manuel Sancho – pg. Fabra i Puig – c. Arnau d’Oms – c. Piferrer – av. Rio de Janeiro – Pintor Alsamora – c. Escultor Ordóñez – c. Garrofers – av. Rio de Janeiro – pg. Valldaura – pl. Llucmajor – Via Júlia (fins a Via Favència) – Via Júlia – pl. Llucmajor – pg. Verdum – pg. Doctor Pi i Molist – Fabra i Puig – c. Arnau d’Oms – c. Piferrer – av. Rio de Janeiro – pg. Valldaura – pg. Andreu Nin – av. Rio de Janeiro – av. Meridiana (calçada vianants) – pistes d’atletisme Can Dragó.

Les inscripcions són per internet:

– Cursa popular: www.cursanoubarris.canb.cat o www.heroncitybarcelona.com

El tancament de les inscripcions serà el 12 de maig a les 12 h de la nit o quan s’arribi al límit de participants (2.500).

– Curses de promoció o adaptades: www.cursanoubarris.canb.cat fins el 15 de maig a les 12 h de la nit o quan s’arribi al límit de participants (500).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies