La imatge de Festa Major

Els actes i celebracions comencen d’aquí 10 dies


Enguany la imatge de la Festa Major de Nou Barris ha estat realitzada per Jordi Pons d’Studi K. El cartell recull els elements més representatius i emblemàtics del districte.

La Festa Major de Nou Barris se celebrarà aquest any del 13 al 18 de maig i es realitzaran un munt d’activitats ben diverses, per a totes les edats i per a tots els gustos. Destaquen els actes més tradicionals i plenament consolidats, com el pregó, concerts, balls, xerrades, activitats infantils, el mercat modernista, i també, la sortida de la 28a Cursa popular de Nou Barris, la 10a caminada popular inclusiva, la Mostra de Mercats, la Mostra de Comerç i diversos actes de cultura popular, entre d’elles la 2a trobada gegantera de Nou Barris, la matinal castellera, les sardanes, la Nit de foc, etc. Com a novetat, hi haurà l’espectacle de llum, aigua i música de la Font Màgica Manuel de Falla, al parc de Josep Maria Serra i Martí.

Podeu trobar el programa de la Festa Major de Nou Barris en el següent enllaç: bit.ly/1iBoeey

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies