L’AV de la Prosperitat reclama instal•lar la fira de la festa Major a la Plástica Flor

L’Ajuntament ha denegat el permís adduïnt manca de temps i problemes tècnics

Quan falten pocs dies per a la festa major de la Prosperitat, els representants veïnals del barri han aprofitat la celebració de l’Audiència Pública del districte aquesta setmana per fer palès el seu malestar per la negativa municipal al permís per instal•lar la fira al solar de l’Ideal Plástica Flor. Actualment aquest solar és un aparcament provisional en espera que es construeixi un equipament per al barri. Els veïns havien apostat enguany per aquest espai perquè no sempre estiguin ubicades al mateix lloc, normalment al carrer de Pablo Iglesias, i s’eviti reiterar les molèsties sempre als mateixos veïns. Però l’Ajuntament ha contestat la demanda amb una negativa basada en problemes tècnics i manca de temps suficient per solventar-los. Des de l’associació asseguren no entendre aquesta decisió ja que al carrer de Pablo Iglesias també queden afectades moltes places d’aparcament públic i es dificulta l’entrada als aparcaments privats. Per això, van reclamar a Districte una revisió de l’expedient.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies