Homenatge al poeta Juan Gelman a l’Ateneu Popular de Nou Barris

La Big Ensemble Taller de Músics fa un recorregut pel món creatiu de l’autor argentí

L’Ateneu de Nou Barris acull avui l’homenatge que la Big Ensemble Taller de Músics ofereix al prestigiós poeta argentí Juan Gelman. L’obra ‘Nunca les daré por muertos’ és un recorregut per l’univers creatiu de l’escriptor. Una seixantena de persones pujarà dalt l’escenari per il•lustrar musicalment els versos del poeta premi Cervantes 2007 i un dels grans autors contemporanis de parla hispana.
El muntatge, amb direcció d’Enric Palomar, comptarà amb les veus dels solistes Pere Martínez, Rosalia Vila i Paula Domínguez. Cordes del Món i el Cor de veus Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals arrodoniran l’actuació musical.

Després del seu pas pel 45 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona el novembre passat, aquesta serà la primera vegada que la Big Ensemble Taller de Músics faci tribut post mortem al Juan Gelman, mort el passat 14 de gener.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies