L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Les entitats tornen a protagonitzar la festa major del districte

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

El districte de Nou Barris recupera la normalitat després de sis dies de festa major. Una edició en què el programa d’activitats ha tornat a estar marcat per l’austeritat i la participació de les entitats. A l’infobarris d’avui repassarem alguns dels actes més destacats. Nou Barris ha viscut una altra festa major plenament participativa. Han estat 226 hores d’actes organitzats en bona part per 85 entitats i equipaments del districte. Una tendència dels darrers anys que manté viva la festa major tot i la reducció del pressupost. Aquest any la novetat del programa és l’impuls que s’ha donat a l’oferta per a persones amb discapacitat. S’han adaptat més activitats alhora que les diferents associacions del districte n’han organitzat o participat en una vintena més. Un exemple és el torneig de futbol sala, amb més d’un centenar de jugadors. A banda de l’esport adaptat, les activitats d’aquestes entitats també han arribat al mercat modernista. El reciclatge d’un centre ocupacional ha conviscut amb la resta de paradetes d’època tradicionals.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies