L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Adéu a les goteres del Casal de Barri Prosperitat

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Després de dècades de goteres i humitats, el Casal de Barri Prosperitat ha resolt per fi el problema de les filtracions d’aigua. Les goteres i les humitats han estat un maldecap constant per als gestors del casal. De fet, des de la inauguració de l’equipament, ara fa 25 anys, hi ha hagut filtracions d´aigua, però el problema es va agreujar amb la instal•lació d’uns jocs infantils al sostre del casal. A finals de 2013, l’Ajuntament va iniciar unes obres que van aixecar bona part del sostre de l’equipament. Va ser llavors quan van descobrir que el material aïllant estava mal col•locat i, a més, els ancoratges dels jocs infantils del sostre del casal havien perforat la tela asfàltica.
L’Ajuntament ja ha retirat els jocs i ha arreglat les goteres. Els veïns estan satisfets amb les millores per al casal, però no estan convençuts amb la plaça nova, situada al sostre de l’equipament. Els veïns reclamen la instal•lació de taules de ping-pong, sense ancoratges a terra, per dissuadir del joc de pilota a la plaça. De moment, però, el consistori els ho ha negat per motius econòmics.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies