La Festa Major de Nou Barris en imatges

El web municipal recull alguns dels millors moments dels actes

Fa poc més d’una setmana va acabar la Festa Major de Nou Barris. Més de 200 hores d’actes i celebracions que han quedat immortalitzats en una sèrie de fotografies que ara es poden veure al Flickr del Districte de Nou Barris: bit.ly/RWItc6 . Les fotografies recullen instants dels espectacles musicals, balls, mostres de mercat, gegants, castellers i moltes altres activitats, amb l’objectiu de mantenir els records d’aquesta edició de la Festa Major vius per més temps. Un exemple n´és la imatge que acompanya aquest text, de l’espectacle música, llum i colors de la reinauguració de la Font Màgica Manuel de Falla, al parc de Serra i Martí.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies