Continua la transformació urbanística de la Trinitat Nova

Comencen les obres de remodelació de 36.000 metres quadrats d’un espai públic nou

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres d’urbanització de dues zones de la Trinitat Nova amb la voluntat de dignificar els carrers del barri i guanyar espais urbans nous. Seguint la línia de la remodelació que s’està duent a terme al barri, s’urbanitzaran els carrers i zones verdes de l’espai delimitat entre els carrers de Sa Tuna, Aiguablava, Garbí i S’Agaró; a més d’un segon sector que inclou el carrer de S’Agaró entre Sa Tuna i la Llosa, com a continuació de les obres que s’estan fent actualment als blocs amb façana a la Meridiana. En total, s’actua sobre una superfície de 35.607 metres quadrats, entre vials, voreres i zona verda, i està previst que les actuacions s’enllesteixin al febrer de 2015. L’import total de les actuacions és de 3,2 milions d’euros i estan cofinançades amb fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea).
Pel que fa al sector dels carrers de Sa Tuna, Aiguablava, Garbí i S’Agaró, es crearà una gran illa sense circulació de vehicles ni busos, amb accés permès només per a veïns i vehicles de serveis. Així, aquest espai esdevindrà una gran zona verda al costat de la Casa de l’Aigua i el futur equipament que es construirà en aquest espai.
L’altre sector, al carrer de S’Agaró, es pot considerar la segona fase de les obres de millora dels accessos als blocs d’habitatges amb façana a l’avinguda Meridiana. La primera fase s’està fent actualment i acabarà aquest estiu. Concretament, el que es fa ara és el carrer de S’Agaró, entre Sa Tuna i la Llosa, just el vial que queda a la part del darrere dels habitatges. Així, al carrer de S’Agaró es preveu la construcció d’un vial amb doble nivell, amb una vorera d’entre 1,80 i 3,30 metres d’amplada davant dels blocs existents, i d’entre 3,5 i 5,5 metres, enfront dels futurs blocs per executar.
Amb aquestes actuacions de remodelació es reordena tot aquest àmbit del barri, creant espais amb voreres i amb zones verdes per afavorir la mobilitat dels vianants i l’accessibilitat, i creant vials per millorar la mobilitat dels vehicles al barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies