Temps de costura a la Torre Llobeta

Un espai per intercanviar coneixements sobre fils i agulles

Només cal portar un costurer bàsic. És l’única premisa per participar en el taller ‘Temps de costura’ al Centre Cívic de la Torre Llobeta. Els assistents poden intercanviar a partir de les 18h de la tarda els seus coneixements al voltant de la costura. Una bona excusa per trobar-se i arrenjar peces de roba velles o trencades, però també per crear-ne de noves. La costura, a banda d’ajudar a l’estalvi, també és una bona teràpia per combatre l’estrès. Quan es fa en grup, encara té més beneficis ja que els participants comparteixen, opinen, ensenyen i demanen ajuda quan els hi cal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies