Setmana del Medi Ambient a Nou Barris

Jocs familiars, tallers, itineraris i exposicions per sensibilitzar els veïns i veïnes

El Centre Cívic de Can Verdaguer organitza a partir d’avui i fins al 8 de juny la setmana per a commemorar el Dia del Medi Ambient. A partir d’avui hi haurà activitats obertes a tothom per a conscienciar els veïns i veïnes de la importància de preservar el medi ambient. Jocs, tallers, itineraris, exposicions…, tota una setmana pensant en verd!

Avui dissabte, a partir de les 17 h, es farà la presentació. Hi trobareu animació, jocs familiars participatius, una paella agroecològica, taules informatives de diferents col•lectius del barri, tallers de sensibilització: ‘Un got d’aigua’.

Col•laboren: Porta’m a l’hort i Associació de Salut i Agroecologia.
Als jardins de Can Verdaguer.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies