Avui, tots amb el Racing de Vallbona FC

El club podria guanyar l’ascens a Tercera Catalana en el partit de promoció contra el CE Bigues i Riells

El Racing de Vallbona FC pot aconseguir avui l’ascens a Tercera Catalana, en un partit de tornada de la Promoció que jugarà amb el CE Bigues i Riells a les 12h del matí. El partit, que es disputarà al camp municipal de Vallbona, ha generat moltes expectatives tant dins el club com entre els aficionats i veïns del barri.
Si el Vallbona guanya o aconsegueix un empat a menys de dos gols, pujaria directament de categoria i se situaria en Tercera Catalana. Pot ser, doncs, un dels partits més importants en la història d’aquest club.
Les mostres de suport es deixen veure aquests dies a les xarxes socials, especialment al facebook del club (https://www.facebook.com/pages/Racing-Vallbona-CF). Allà els aficionats recorden altra fita històrica del club, d’ara fa 24 anys: l’ascens a segona territorial a la temporada 89-90.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies