La Muntanyesa, a per la remuntada

L’equip groc-i-negre es juga l’ascens a Segona B amb dos gols en contra del partir d’anada

L’equip i l’afició de la Muntanyesa es conjuren avui per superar el partit de tornada del play-off que l’enfronta al SD Formentera per ascendir a Segona Divisió B, el que seria una fita històrica per aun equip de Nou Barris. Al partit d’anada les coses no van anar gaire bé. El fort vent de les illes va afectar el joc del club noubarrienc que va caure per dos a zero. Avui la plantilla i l’afició confien en l’èpica d’una remuntada a casa i per això fan una crida als veïns i veïnes a donar suport a la Muntanyesa. La cita és a les 12h a l’estadi municipal de Nou Barris.
El CF Muntanyesa fa quatre anys que milita a Tercera Divisió i aquesta temporada disputa per segona vegada el play-off d’ascens a Segona B.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies