Les festes del Turó de la Peira més solidàries que mai

Diversos actes recapten fons per finançar les necessitats bàsiques dels nens del barri

Les activitats del Projecte Turó Solidari que tenen lloc durant la festa major del barri tenen un destí molt solidari. Els diners recaptats serviran per finançar les necessitats bàsiques dels nens i nenes de les escoles del Turó de la Peira i Calderon de la Barca amb problemes econòmics i/o risc d’exclusió social. Entre les activitats programades hi ha el sorteig d’una manta feta entre un grup de dones dels tallers de Can Basté i altres voluntaris que també s’han sumat a la iniciativa. El preu del tíquet és de 2 euros, i es pot comprar al mateix centre cívic Can Basté i en alguns establiments del barri.
Fins al 29 de juny podreu gaudir també de diferents activitats i propostes com ara menjars, tornejos esportius, concerts o cinema. Totes aquests actes serviran també per finançar les necessitats del nens i nenes de les escoles.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies