El Muntanyesa renovarà la gespa l’any vinent

L’Ajuntament es compromet a reparar els desperfectes del terreny de joc després de 8 anys de desgast

Fa uns dies, el Muntanyesa va rebre un fort cop, en caure derrotats a l’eliminatòria d’ascens a Segona Divisió B en els darrers minuts del partit de tornada davant el Formentera. Però de cara a la temporada, la bona notícia és que el club ha rebut el compromís de l’Ajuntament per canviar la gespa artificial del camp de futbol municipal de Nou Barris l’any vinent. Aquesta gespa va ser la primera que es va instal•lar en un camp del districte. Es tracta d’una gespa importada de Bèlgica, i que tothom considerava de les millors que hi havia en el seu moment, l’any 2006. Però el pas del temps i l’erosió dels partits i els entrenaments han provocat que ara el terreny de joc presenti un estat molt precari. El president del CF Muntanyesa, Emilio Llamas, assegura que aquest estiu s´hi faran petites reparacions per garantir que els partits es desenvolupin amb normalitat, fins que arribi la gespa nova.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies