Torre Baró estrena la plaça dels Eucaliptus amb una festa

L’espai reneix completament transformat per regenerar la zona dels pisos nous i convertir-se en eix cívic

Torre Baró celebra aquesta tarda la inauguració oficial de la plaça dels Eucaliptus. Una plaça que forma part de molts dels capítols més importants de la història del barri i que ara reneix amb una nova forma i paisatge per tornar a convertir-se en un punt de trobada i convivència veïnal. Per celebrar la finalització de les obres, s’ha organitzat tot d’activitats a partir de les 17h, com ara animació infantil, una actuació de dansa de diferents grups de la Zona Nord, un concert de música i un berenar popular a càrrec del Centre Cruïlla.
El barri recupera així un dels espais més emblemàtics de la zona enmig d’un paisatge completamente renovat. L’antiga plaça va desaparéixer per construir primer el metro lleuger i després per edificar els diversos blocs d’habitatges protegits que envolten ara l’espai. La idea era revitalitzar aquesta part baixa del barri amb pisos i comerços. Els veïns de la plaça poden gaudir ara d’un espai de trobada, configurat com plaça oberta als carrers d’Escolapi Càncer i Sant Feliu de Codines, amb un total de
3.000 m2 amb arbrat, mobiliari, jocs infantils i aparells per fer gimnàstica. Totes aquestes actuacions s’han saldat amb un pressupost que supera el milió d’euros. L’objectiu és que al voltant d’aquest espai cívic de qualitat es dinamitzi l’activitat comercial i es millori la qualitat de l’espai públic.
Juntament amb aquest espai s’ha urbanitzat també la zona verda que es troba a la sortida del metro de Torre Baró- Vallbona, amb la instal•lació d’una xarxa de reg, jardineria i mobiliari urbà.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies