Moda, glamour i sobretot molt humor a la Fashion Week de les Roquetes

Els veïns i veïnes desfilen a la catifa vermella amb les seves pròpies creacions

Nou Barris ha tornat a treure la catifa vermella per rebre la segona edició de la Roquetes Fashion Week. La desfilada compta amb la participació d’un gran nombre de veïns i veïnes del barri, la majoria són dels tallers de costura que des de fa temps s’estan duent a terme al local de l’Associació de Veïns de les Roquetes. Les alumnes d’aquests cursos busquen l’estalvi mitjançant el reciclatge de les peces de roba. Les màquines de cosir van sorgir de l’antic taller de l’Amparo Iturriaga, de l’AV del barri. Les teles han estat també cedides per una entitat, la Fundació Pare Manel. La Fashion Week de les Roquetes és un clar exemple de que amb poc és pot fer molt. Petits i grans llueixen els vestits amb orgull a la passarel•la, en el marc de la festa major. Una trobada que aplega un gran nombre de veïns i veïnes. La cita ja és tot un clàssic per al barri. Els organitzadors ja pensen en ampliar les activitats per l’any vinent. Tot i el seu nom, la Fashion Week només se celebra un dia, però es necessita gairebé mig any per fer-la.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies