Can Verdaguer mostra els treballs del XV Concurs de Còmic de Nou Barris

L’exposició de premiats i participants es podrà visitar fins al proper 19 de juliol

El jurat ha parlat i ha premiat sis dels còmics presentats a les dues modalitats, infantil i adult, al XV Concurs de Nou Barris, organitzat pel centre cívic Can Verdaguer (i anteriorment pel centre cívic Porta-Sóller). Aquest jurat ha estat format per experts de Ficomic, Norma Editorial, el Museu del Còmic i la Il•lustració de Barcelona, Arkham i FemArt. Ara la masia de Can Verdaguer exposa els sis projectes guanyadors, juntament amb la resta de còmics participants, a la primera planta. N’hi ha de tot tipus, des del blanc-i-negre i d’estètica manga, als il•lustrats en color i per ordinador. Dibuixos més senzills i altres més barrocs. Uns de més amables i positius, i altres més sinistres. Tot té cabuda en aquest concurs. Les vinyetes es podran visitar fins al proper 19 de juliol.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies