Les entitats visiten l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana

L’equipament, encara en remodelació, obre les portes amb motiu del festival insternacional de Fab Labs

Les entitats de Ciutat Meridiana van poder conéixer ahir de primera mà l’Ateneu de Fabricació o Fab Lab que s’està instal•lant als baixos de l’escola Sant Joan de la Creu, al carrer dels Rasos de Peguera, 232-240. Encara no està inaugurat, però les entitats ja s’han pogut fer una idea de com quedarà i en què consisteix l’equipament. Es tracta del primer equipament de fabricació digital al districte. El de Ciutat Meridiana serà un espai de formació professional, recerca i producció a petita escala adaptats a les noves tecnologies. En total aquest Fab Lab tindrà una superfície de 565 metres quadrats, dividits en dues plantes.
La visita s’ha dut a terme en el marc de la 10ena Conferència Internacional de Fab Labs i FAB Festival, que consisteix en una setmana plena d’esdeveniments relacionats amb les tecnologies obertes i accessibles que tenen com a objectiu canviar el futur més proper. La trobada reunirà la xarxa mundial de Fab Labs, integrada per més de 350 Fab Labs de 40 països del món.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies