El Festival de Blues de Barcelona continua arrelat Nou Barris

El Parc Central acull els concerts centrals del certamen que cada cop té més escenaris i activitats fora del districte

El Parc Central de Nou Barris acull els concerts de la dotzena edició del Festival de Blues. Drew Davies, Santos Puertas, la Barcelona Big Blues Band, Joseph Brown & The Roomful of Swing o Room 69 són alguns dels noms d’un festival organitzat des de la il•lusió i la vocació de la societat Capibola Blues.

Els concerts arriben després d’una setmana dedicada al blues, amb masterclass i activitats solidàries com els concerts a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a les presons de Wad-Ras o la Model, i la inauguració de la Casa del Blues al Poble Espanyol.

El certamen va néixer l’any 2003 al barri de la Prosperitat, com a Festival de Blues de Nou Barris per iniciativa de dos amants d’aquesta música que pretenien portar el blues més enllà dels canals habituals i apropar-lo als ciutadans. Després de formar la societat Capibola Blues, van aconseguir consolidar el festival fins al punt d’estendre’l a tota la ciutat. Sempre mantenint les arrels als orígens, Nou Barris. Per aquesta raó l’escenari triat és el Parc Central.

El festival ha vist com evolucionava el panorama musical a la ciutat. Des dels inicis en què eren pocs els locals on es podia sentir blues fins a l’actualitat, que Barcelona s’ha convertit en un referent a nivell europeu pel que fa al blues.

Per consultar la programació d’avui us adrecem al web del festival: http://www.bluesbcn.com/festival/ca

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies