Els reportatges de l’Infobarris

L’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris va fer 30 anys

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L´Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris va celebrar els 30 anys. Una trentena que ha donat per molt. En aquest temps han recopilat milers de fotografies i documents procedents sobretot dels mateixos veïns, ja que sempre han defensat que els documents oficials no corren risc de perdre´s i, en canvi, el material personal i veïnal sí pot perdre´s per sempre més.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/12/09/arxiu-historic-roquetes-30-anys/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies