Els reportatges de l’Infobarris

Veïns de Porta cultiven horts urbans des de fa sis anys en un solar pendent de construcció

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Des de fa sis anys el carrer de la Maladeta, al barri de Porta, acull horts. Una iniciativa espontània del veïnat a un terreny on estava previst edificar. D’aquesta forma els veïns, que reivindiquen que aquest espai esdevingui una rambla, volen lluitar contra la densificació del barri i combaten el formigó amb verdures. Els cultiven sobretot gent gran del barri, que han trobat en aquests horts una bona manera d’entretenir-se i alhora fer una mica d’exercici.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/01/06/horts-urbans-maladeta-porta-rambla

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies