Els reportatges de l’Infobarris

L’escultura de la Flama ja té 15 anys

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L´escultura de la Flama, situada al carrer de Cartellà, és un dels símbols del barri de la Torre Llobeta. Aquesta obra de Ricard Vaccaro, que ens recorda una llengua de foc va ser inaugurada el 16 de maig de l´any 1999. L’alçària d’aquest monument és de 15 metres i pesa unes 15 tones, unes mides que podrien no ser casuals, i recordar el nom amb que popularment es coneix l’indret, els Quinze. La flama, símbol de l’origen de la cultura, amaga dins uns llibres, un CD i alguns objectes personals de l’escultor. Uns objectes que volen donar ànima a l’escultura.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/01/13/lescultura-de-la-flama-ja-te-15-anys/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies