Els reportatges de l’Infobarris

40 anys de les protestes per cobrir la ronda de Dalt

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La construcció del segon cinturó a Nou Barris ha estat un dels episodis més llargs d´acció i lluita veïnal. La ronda de Dalt va suposar expropiacions, la divisió de barris, fums i sorolls. És per això que des de l´inici de les obres els veïns dels barris de Canyelles, la Guineueta, les Roquetes i Verdum s´han mobilitzat per demanar la cobertura total de la via.

Avui dia, la ronda de Dalt passa gairebé coberta entre els barris de Canyelles i la Guineueta. Per damunt dels cotxes que circulen hi ha una gran espai amb arbres, bancs i jocs infantils. És un espai que mai no hauria existit sense la insistència dels veïns. La lluita, però, encara continua entre els veïns de les Roquetes i Verdum.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/02/10/40-anys-de-les-protestes-per-cobrir-la-ronda-de-dalt/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies