Els reportatges de l’Infobarris

Primera associació cultural de persones amb trastorns mentals a Nou Barris

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Una vintena de malalts mentals del centre de dia Pi i Molist han creat l´associació cultural Matissus. De moment, l´entitat té un taller de literatura, un programa de ràdio i un grup de teatre. Aquestes activitats els ajuden com a teràpia i de recuperació. Treballar en aquests àmbits suposa per a ells avançar en autoestima, reafirmació personal i autonomia.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/02/17/primera-associacio-cultural-de-persones-amb-trastorns-mentals-a-nou-barris/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies