Els reportatges de l’Infobarris

El Casal de Barri Prosperitat commemora els 25 anys amb un còmic

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L´any 1988 els veïns de la Prosperitat van estrenar el casal de barri, un gran punt de trobada intergeneracional que concentra bona part de l´activitat cultural, reivindicativa i d´oci de la zona. Amb motiu del 25è aniversari, la gestora del casal, formada per veïns i entitats, ha editat un còmic que resum la trajectòria de l´equipament.

El dibuixant Azagra ha il·lustrat en 22 vinyetes la lluita, la festa i els reptes del Casal de Barri Prosperitat. És un equipament autogestionat que ha arribat als 25 anys i que manté la vitalitat gràcies al relleu generacional i al fet d’haver-se convertit en un dels cors del barri.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/03/03/el-casal-de-barri-prosperitat-commemora-els-25-anys-amb-un-comic/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies