Els reportatges de l’Infobarris

Un llibre repassa la influència de 135 personatges a Nou Barris

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Des de fa anys, el Roberto Lahuerta repassa a la revista de l´Arxiu Històric de les Roquetes – Nou Barris la vida i trajectòria de veïns del districte. Després d´una selecció acurada, Lahuerta va presentar un llibre ple d´anècdotes sobre 135 personatges, les seves vivències i les seves lluites.

‘La noticia fue en Nou Barris’ retrata 135 personatges molt lligats a la història del darrer segle a Nou Barris. És un document en què es barregen protagonistes anònims, veïnals, amb artistes o polítics que actualment estan en primera línia. És la quarta de les publicacions històriques que l’Arxiu ha editat amb el nom de col·lecció “Favència”, i la segona de Lahuerta, que ja va escriure ‘Los cines en Nou Barris’.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/04/28/un-llibre-repassa-la-influencia-de-135-personatges-a-nou-barris/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies