Els reportatges de l’Infobarris

“I tu, jugues en català?”, una campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El joc és un bon sistema per aprendre. És per això que des del Consorci per a la Normalització Lingüística s´impulsa una campanya amb el lema “I tu, jugues en català?”. Amb aquesta iniciativa es volen també donar a conèixer els jocs de taula en català que hi ha al mercat, que representen només el 6% de tota l´oferta. En la cinquena sessió, s´ha triat l´Enigmàrius, un joc en català en el qual l´enginy és molt important.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/05/05/i-tu-jugues-en-catala-una-campanya-del-consorci-de-normalitzacio-linguistica/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies