Els reportatges de l’Infobarris

Joaquim Lafuente, 40 anys treballant per ajudar els altres

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

En Joaquim Lafuente fa 40 anys que treballa pels barris de la Trinitat Nova i la Prosperitat. Va començar a l´AMPA de l´Escola Tibidabo. Després, va crear un club de futbol sala per ajudar joves en risc d´exclusió mitjançant l´esport, i des de fa més de 20 anys és el coordinador del voluntariat de la Parròquia Sant Josep Obrer, on s´encarrega del repartiment d´aliments a persones necessitades.

Precisament la seva feina al capdavant de DISA, el supermercat solidari de Càritas i l’Arxiprestat de Trinitat-Roquetes, li va valdre el Premi de Nou Barris en la modalitat individual.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/05/26/joaquim-lafuente-40-anys-treballant-per-ajudar-els-altres/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies