Els reportatges de l’Infobarris

Luis Miguel Guerra presenta ‘Annual, un cementerio sin tumbas’

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Luis Miguel Guerra és un professor d´història i veí de Nou Barris. Fa anys que escriu novel·la històrica. Ha ambientat les narracions en diverses èpoques, des de l´Europa de la pesta negra fins a l´Espanya de la Segona República o l´Amèrica de Colom. Ara ha publicat ´Annual, un cementerio sin tumbas´, en la qual reviu un dels desastres militars més tràgics de l´exèrcit espanyol.

‘Annual, un cementerio sin tumbas’ barreja de narrativa històrica, thriller i gènere bèl·lic. La història entrellaça la derrota espanyola contra els rifenys comandats per Abd el-Krim a prop d’Annual en 15 dies a l’estiu de 1921, amb 14.000 soldats espanyols morts, amb la corrupció i els interessos ocults i personals.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/06/23/luis-miguel-guerra-presenta-annual-un-cementerio-sin-tumbas/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies