Relligant Nou Barris amplia rutes i punts QR

Ja podeu visionar la història de les Cases del Governador, el centre Ton i Guida, la plaça de la Harry Walker i Can Masdeu

Creix la xarxa de punts QR Relligant Nou Barris. Als 22 punts de patrimoni històric s’hi afegeixen 4 elements nous: les Cases del Governador, el centre Ton i Guida, Can Masdeu i la plaça de la Harry Walker. A través del codi QR es pot visionar la història d’aquests punts i seguir noves rutes.
Capturant els codis QR que trobareu a cadascun dels punts de Nou Barris podreu veure als vostres mòbils, vídeos on descobrireu imatges antigues del lloc on us trobeu i una explicació històrica farcida d’anècdotes i curiositats. Al web www.noubarris.net/relligantnb trobareu, a més, els quatre punts nous. A partir del mateix web o del canal de youtube (www.youtube.com/user/relligantnb) podreu seguir les diferents rutes marcades per temàtiques o barris.
Relligant Nou Barris és un projecte de Projectart – Televisió de Nou Barris, de l’Arxiu Històric de Roquetes Nou Barris i del Grup d’Història de Nou Barris – Can Basté i que compta amb el suport del Districte de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies