L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els comerciants de la Trinitat Nova s’associen per revitalitzar els negocis

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Les obres de la remodelació a la Trinitat Nova avancen a bon ritme. En aquests moments s’estan construint les darreres promocions d’habitatges per reallotjar les famílies que encara conviuen amb aluminosi. Un grup de comerços del barri han decidit avançar-se a la fi de la remodelació per donar un impuls a un sector que no acaba de remuntar. A les zones encara per rehabilitar s’acumulen els locals tancats, i a les noves zones l’activitat comercial no acaba d’arrancar. És per això que 9 comerciants i empresaris de la Trinitat Nova han decidit organitzar-se i constituir la primera associació del Comerç i les Empreses de la Trinitat Nova. ‘El comerç al barri està molt enfonsat – explica l’Isabel Tejada, una de les comerciants associades- per comprar un fil has d’anar a un altre barri perquè aquí no hi res’. Aquesta iniciativa comercial vol promocionar i defensar l’activitat dels comerciants i empresaris del barri. De cara al setembre, la recent creada associació ja té pensades algunes de les iniciatives per dinamitzar el comerç al barri. ’Volem fer activitats en concursos, campanyes de vals de regal, sinèrgies entre els comerços- comenta la president de l’entitat recent creada, l’Isabel Chumillas- també estem concentrant-nos en Nadal i Reis i també tenim idees de formació pel comerç i assessorament’. Un dels principals reptes de la recent constituïda Associació del Comerç i les Empreses de la Trinitat Nova és fomentar la compra al mateix barri, ampliar-ne l’oferta, i d’aquesta manera evitar que els clients marxin a altres zones comercials properes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies