Més de 13.500 veïns han participat als serveis d’ocupació de Nou Barris

Des de fa tres anys s’han desenvolupat cursos de formació i ocupació per facilitar la inserció laboral

Joves, persones amb atur de llarga durada, gent amb baixa qualificació laboral, preceptors del PIRMI o la població nouvinguda són els perfils que s´han acollit principalment als serveis d’ocupació de Nou Barris per tal d´aconseguir millorar la seva situació socioeconòmica. Des de 2011 fins al juny de 2014, més de 13.500 persones han participat en programes d´inserció laboral i d´ocupació que ofereixen els diversos equipaments del districte. Tot això en un dels territoris de Barcelona més castigats per la crisi i l’atur, que arriba al 19,6%. Aquestes iniciatives tenen especial acollida a Ciutat Meridiana, la Trinitat Nova, Torre Baró, les Roquetes i el Turó de la Peira, uns barris que presenten nivells d’indicadors socioeconòmics molt baixos.
Durant l’any passat, 4.231 persones han participant en aquests programes que treballen per millorar la qualificació i la capacitació professional, alhora generen oportunitats de treball dins el mateix districte. Des d’aquests serveis, entre altres mesures, també es procura millorar el perfil professional i donar suport a les iniciatives d’autoocupació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies