L’Ateneu Popular continua amb les millores

Les obres renoven la façana antiga de l’equipament entre altres actuacions

L’Ateneu Popular de Nou Barris estrenarà en les properes setmanes la segona fase de la remodelació de l’equipament. A hores d’ara les tasques estan renovant la façana antiga, al costat del teatre. Al mateix temps els operaris estan adequant a la normativa els sistemes de seguretat de l’equipament i la climatització del teatre i el vestíbul. Es preveu que les obres, que donaran una altra imatge a l’edifici, finalitzin al novembre d’aquest any.
Fa quatre anys, l´equipament va iniciar les obres de la segona fase de remodelació. Les tasques, en un primer moment, van obligar a redistribuir bona part dels serveis de l’equipament en altres espais, com ara una carpa provisional. A finals de 2012 l’activitat va tornar a l’equipament, però encara quedaven reformes. Ara, amb la remodelació pràcticament acabada, poc en queda ja de l´estructura de l´antiga planta asfàltica que es va recuperar a finals dels anys 70 com a equipament per al barri. Els veïns no volien una fàbrica de ciment amb fums i molèsties. Per això van prendre les naus industrials i van desmantellar la planta. Així va néixer l´Ateneu Popular de Nou Barris, que s´ha convertit en un centre sociocultural de referència i un bressol de circ a la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies