La parròquia de Canyelles es regularitza

Una part dels terrenys del temple es requalifiquen com a equipament

La parròquia de Sant Narcís, construïda al barri de Canyelles, ha regularitzat la seva ubicació després de gairebé 20 anys. Una part del temple es va edificar en terrenys qualificats com a zona verda en comptes d’equipament. La parròquia es troba ubicada en un dels laterals del Parc de Serra i Martí. Ara, amb la modificació del pla urbanístic l’edifici queda protegit. L’Ajuntament ha compensat els metres quadrats de zona verda afectada per la construcció de la parròquia amb uns altres destinats a equipament a la zona de Prim.
La parròquia de Sant Narcís es va construir per cobrir les mancances de l’equipament anterior, situat en un local comercial als baixos d’un dels blocs de l’actual plaça d’Isabel de Villena.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies