Tastet del taller de Capoeira del Casal de Barri de la Prosperitat

La plaça d’Àngel Pestaña acull una mostra del nou curs que s’oferirà a partir de l’octubre

El Casal de Barri de la Prosperitat us convida avui a conèixer de primera mà el nou taller que ofereix aquest trimestre, la capoeira. Per això es durà a terme una exhibició a la plaça d’Àngel Pestaña a les 18h. La capoeira és un art marcial brasiler d’orígen africà que combina facetes de ball, música i acrobàcies, així com expressió corporal. És conegut pels seus moviments ràpids i explosius. Els braços i les cames executen maniobres de gran agilitat en forma de puntades i cops de peu, i girs patadas, entre d’altres. Tot això acompanyat de la música plena de ritme i vida. El casal oferirà tres tallers, un per a infants d’entre 4 i 6 anys, altre per a la franja d’entre 7 i 12, i un tercer per a adults.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies