Remodelació de cinc carrers de Vilapicina

L’Ajuntament inverteix 1,5 milions en guanyar espai per als vianants

Continua en marxa la remodelació de cinc carrers de Vilapicina i la Torre Llobeta. Es tracta dels carrers d’Emili Roca, Santa Pau, Malgrat, Antoni Costa i Pardo. S’estan reubanitzant per guanyar més espai per al vianant.
Abans que comencessin les obres, aquesta era una zona amb un trànsit limitat especialment al servei dels veïns del barri, excepte el carrer de Pardo que, per la seva configuració, canalitzava part del tràfic del barri que vol travessar l’avinguda Meridiana pel carrer d’Escòcia. Els carrers tenen una amplada general de 10 metres i les voreres eren d’1 metre a cada lateral. En el cas dels carrers de Malgrat, Antoni Costa i Pardo, la calçada segregada permetia una fila d’aparcament. Pel que fa als carrers d’Emili Roca i Santa Pau hi havia dues línies de vehicles aparcats. Ara les obres converteixen els carrers d’Emili Roca, Santa Pau, Malgrat i Antoni Costa en plataforma única, amb voreres i calçada a la mateixa altura, mentre que en el cas del carrer de Pardo, les voreres i la calçada estaran segregades. Gràcies a aquestes actuacions, totes les voreres s’ampliaran per superar els 3 metres, exceptuant la vorera oest del carrer de Pardo que serà de 2,75 metres. Els paviments rodats seran d’aglomerat asfàltic i les voreres seran de mosaic de peces de formigó prefabricat.
D’altra banda, s’instal•larà nou arbrat i se’n renovarà el mobiliari urbà. A més, se soterraran les línies elèctriques. Tot plegat té un pressupost d’un milió i mig d’euros, i una previsió de flinalització per al gener de 2015.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies