L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Tornen les tapes a les Roquetes

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Fa uns mesos els comerços de les Roquetes van decidir unir-se i establir-se com a associació per tal de motivar els veïns a comprar dins el barri. En aquest temps han dut a terme diverses campanyes que els han donat a conèixer al veïnat i els han fet créixer en nombre d’associats. Una de les campanyes estrella ha estat la de la ruta de les tapes, amb la qual els dimecres de juny i juliol una quinzena de bars van oferir tapa i beguda per 1,95 euros. Després d’aquesta primera prova ara tornen a engegar la ruta fins a finals d’any, però no és l’única iniciativa que han preparat per a aquesta tardor.

L’associació de comerciants de les Roquetes fa un bon balanç de les campanyes engegades des de la creació de l’entitat, amb el suport de Barcelona Activa i el Pla comunitari de les Roquetes. La ruta de tapes ha generat més mobilitat al barri els dimecres i la implicació en les festes del barri i concursos han fet que guanyin clients nous. I també, més associats. De moment són uns 40 comerços però esperen ser-ne aviat molts més. Entre les noves iniciatives, hi ha la prolongació de la ruta de les tapes fins a finals d’any, amb la vista posada en una propera inclusió dins la ruta del districte, la Pinxu-Panxo. Paral•lelament, l’associació treballa per oferir als socis aquest mes d’octubre els programes de formació d’Obert al Futur de Barcelona Activa. La idea és que els comerciants treguin el màxim profit als seus negocis a través de les eines que ofereix Internet i altres tècniques de màrqueting.
Amb tot aquest esforç els comerciants volen combatre l’efecte de dos dels principals problemes que tenen: les grans superfícies i l’orografia del barri, plena de pendents que dificulten el passeig. A més, l’associació també estudia amb l’Ajuntament com afavorir l’aparcament al barri per als clients, un altre aspecte que consideren essencial.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies